Andreea Răducan și Marian Drăgulescu au făcut pace la ședința Federației Române de Gimnastică

28 martie 2018, 10:17

Înainte de ședința Federației Române de Gimnastică, Răducan și Drăgulescu au purtat discuții în biroul lui Mihai Covaliu. Președintele COSR nu crede că performanța se poate face cu scandal: „Nu se poate face performanță într-o astfel de atmosferă, mai ales că ei sunt doi sportivi de excepție ai României.”

Ședința condusă de președintele Andreea Răducan a început cu dorința lui Marian Drăgulescu de a vorbi peste ordinea de zi. Reprezentantul MTS l-a rugat să aștepte. Adrian Stoica, fostul președinte, a citit raportul de activitatea pe 2017.

În pauză, Mariana Bitang, invitată la Adunarea generală, a reușit să aplaneze conflictul dintre cei doi campioni.

Mariana Bitang: „Vor lucra împreună, cu certitudine, pentru că amândoi își doresc treaba asta și, în curând veți vedea și lucruri frumoase.”

Andreea Răducan: „În general, oamenii care activează în gimnastică nu  pot avea alt scop decât acela de a valrofica munca celor de mai jos  – mă refer la copii și antrenorii de la cluburi până la lot.”

Marian Drăgulescu: „Este un must ca noi să facem echipă, toți cei din gimnastica românească.”

Scandalul dintre sportivul Marian Drăgulescu și președinta FRG, Andreea Răducan, a izbucnit la sfârșitul lunii februarie, când gimnastul a acuzat că este nedreptățit de tăierea cu 50%-70% a indemnizației lunare, din partea Ministerului Tineretului și Sportului, în valoare de 1.500 de lei. Președinta Federației Române de Gimnastică l-a anunțat pe Drăgulescu că „nu a existat baza legală pentru a i se plăti indemnizația pentru zilele în care a lipsit, participând, în afara țării, la o emisiune de divertisment televizată.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite