Andreea Gabriela Bucă a fost botezată. Naș îi este cel mai bun prieten al fratelui ei – Andrei, mort în incendiul de la Colectiv

3 iulie 2017, 08:59

„Mama unui tânăr de 29 de ani mort în incendiul din clubul Colectiv a născut o fetiță la 52 de ani”.

Copila a primit numele Andreea în amintirea fratelui ei, mort în incendiul din clubul Colectiv. Şi Gabriela, pentru că mama ei aflat despre sarcină, chiar de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril. Odată cu naşterea fetei, a renăscut speranţa în familia Bucă, din Galaţi. Pe 30 octombrie 2015, în tragedia din clubul bucureştean, soţii l-au pierdut pe Andrei, pe atunci, unicul lor copil. Mândria şi bucuria lor.

În ciuda durerii cumplite, părinţii lui Andrei nu s-au resemnat în fața sorții. La 52 de ani, Marcela Bucă, a adus pe lume o fetiţă. S-a întâmplat într-o zi de 30, pe înserat, exact ca atunci când Andrei a părăsit această lume. Soţii sunt convinşi că aceasta nu a fost o coincidenţă, ci un semn.

Bucuria botezului nu a şters amintirea lui Andrei din memoria rudelor şi prietenilor. Acum, părintii spera ca fetița să fie sănătoasă și să urmeze o carieră de arhitect, la fel ca fratele ei care o veghează din ceruri.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite