Anchetatorii au verificat podul casei lui Gheorghe Dincă, de unde au ridicat noi probe. ATENȚIE, informații cu impact emoțional!

4 august 2019, 11:58

ACTUALIZARE Anchetatorii au  găsit noi urme de sânge, dar și un aparat de fotografiat, a precizat Tiberius Mușuroi, corespondent TVR, pentru Telejurnal 19.00.

În fiecare zi, la locuința lui Gheorghe Dincă sunt găsite noi fragmente osoase. Toate au fost depuse la IML pentru expertizare.

Luni va continua ancheta la „casa groazei” din Caracal. Curtea locuinței lui Gheorghe Dincă va fi curățată de obiectele care nu sunt necesare anchetei.

ACTUALIZARE Potrivit DIICOT, în urma perchezițiilor de duminică, procurorii și polițiștii specializați din cadrul Poliției Române au continuat activitățile de cercetare la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, în urma cărora au fost identificate și ridicate „mai multe categorii de urme criminalistice”, care vor fi procesate.

„Activitățile de cercetare și căutare în locuința, în dependințele, în autoturismul și în autoutilitara inculpatului nu au fost finalizate, urmând a fi continuate și în cursul zilelor următoare, în mod neîntrerupt, în prezenta inculpatului și a avocatului său”, menționează DIICOT.

Activitățile de cercetare și căutare care nu presupun prezența inculpatului sunt încă în desfășurare, mai precizează Direcția.

ACTUALIZARE Anchetatorii au sigilat duminică după-amiază casa lui Gheorghe Dincă și au plecat cu probele pe care le-au ridicat în timpul zilei. Este vorba despre probe recoltate din podul casei bărbatului, dar și despre hainele găsite pe un câmp.

ACTUALIZARE Hainele ridicate de pe câmpul situat între Caracal și Craiova nu sunt ale Luizei, au declarat pentru Mediafax surse judiciare. Cu toate acestea, hainele vor fi expertizate în continuare.

ACTUALIZARE Verificările efectuate în podul lui Gheorghe Dincă s-au încheiat după aproape o oră, iar locul a fost sigilat.

Echipele de anchetatori s-au întors în curte, unde au loc în continuare verificări.

ACTUALIZARE Podul casei lui Gheorghe Dincă a fost verificat de echipe de polițiști din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, Direcția de Combatere a Criminalității Organizate, Institutul Național de Criminalistică, precum și cu Serviciul Criminalistic din Poliția Capitalei.

Din podul casei au fost ridicate noi probe și acestea urmează să fie verificate, au declarat pentru Mediafax surse din anchetă.

Este prima dată când echipele extinse intră în casa lui Dincă. În ultimele două zile a fost verificată grădina, care are o suprafață de aproximativ 5 hectare.

Anchetatorii caută indicii cu privire la prezența Luizei în „casa groazei”.

Tot duminică, o femeie a sesizat Poliția Caracal de faptul că, aproape de locul unde a fost căutat telefonul fetei, a văzut haine de damă aruncate.

Și aceste probe au fost luate de anchetatori pentru a fi expertizate.

Potrivit unor surse judiciare, la audierile de sâmbătă, Gheorghe Dincă le-a povestit anchetatorilor că pentru incinerarea din butoi a folosit vaselină și carton bitumat, iar deasupra a pus cârpe.

De altfel, unul dintre vecini a și declarat că s-a simțit miros de cârpă arsă.

Gheorghe Dincă susține în continuare că a aruncat trupul Luizei în Dunăre.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite