Anchetă la Tulcea, după ce un copil a fost rănit în abdomen de un glonţ tras de un poliţist în direcţia unui fugar

12 decembrie 2021, 14:27

Din primele date, un agent a tras mai multe focuri în direcția bărbatului care încerca să fuga, iar unul dintre gloanțe a ricoșat în pavaj, a lovit un stâlp și a rănit copilul în abdomen. Și conducătorul, care se afla și sub influența băuturilor alcoolice, a fost rănit.

Incidentul s-a petrecut aseară, în localitatea Turcoaia din județul Tulcea, după un banal control în trafic.

Polițiștii au oprit la filtru un șofer care nu avea permis de conducere, însă imediat după ce a fost tras pe dreapta, bărbatul a coborât din mașină și a încercat să fugă. Pentru că nu s-a oprit la somație, agenții au deschis focul.

Unul dintre gloanțe a lovit pavajul, a ricoșat într-un stâlp și a rănit în abdomen un copil de 13 ani care se afla cu bicicleta pe o stradă lăturalnică. La fața locului au intervenit de urgență echipaje de la ambulanță. Băiatul a fost transferat la spitalul din Galați unde a fost supus mai multor investigații.

Șoferul urmărit a mai fost cercetat pentru conducere fără permis. În plus, aseară se urcase la volan după ce, arată investigațiile, consumase alcool. Bărbatul va fi audiat de procurori imediat ce starea de sănătate îi va permite.

Între timp, ancheta continuă, iar procurorii urmează să stabilească exact cum s-a produs incidentul care putea să-l costa viața pe copilul de 13 ani.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă