Anchetă la Tulcea, după ce polițiștii au „pierdut” o tonă de cocaină! Ce s-a întâmplat după ce doi civili au descoperit drogurile ascunse într-o dubă

11 iulie 2019, 20:07

Mărturia în exclusivitate a unuia dintre civilii care au găsit duba cu droguri în Tulcea a fost difuzată în Telejurnalul TVR.

Șeful de post de la Sarichioi i-a anunțat pe polițiștii de la Serviciul de combatere a criminalității organizate Tulcea. Din acel moment, scenariul firesc în astfel de cazuri nu a mai fost aplicat.

Totul se întâmpla în seara de 21 martie, iar cocaina făcea parte din transportul adus pe mare în România.

Pachetele, o tonă de droguri, au fost preluate de traficanții sârbi înainte ca un al doilea transport să eșueze pe plaja satului Sfântu Gheorghe.

Dumitru Coarnă, președinte SNPPC: „Din ce e scris în rechizitoriul Parchetului, e clar că polițistul de acolo, cel care a primit informația, are o problemă, în opinia mea. E clar că, la prima vedere, brut, fără să intrăm în profunzime, e o discuție la serviciul de specialitate din cadrul IPJ Tulcea. (…) Am văzut rechizitoriul – dacă e așa, e clar că acolo sunt probleme și problemele sunt la cei de la Crimă Organizată Tulcea„.

Surse judiciare susțin că șeful BCCO Constanța ar fi aflat abia a doua zi, pe la ora 10.00, de existența drogurilor din parcare și tot atunci ar fi început cercetările, doar că era prea târziu. Traficanții pleacaseră de ore bune cu drogurile pe care acum nu le mai găsește nimeni.

Șefii din IGPR trebuie să caute vinovații.

Oamenii legii au rămas cu doar aproximativ 900 de grame de cocaină din pachetul scos din mașină în seara de 21 martie, de cei doi civili. În pachet se afla un kilogram de droguri, dar 100 de grame au fost preluate de laborator, pentru teste. Așa că, în loc să captureze o tonă de cocaină, autoritățile au acum o infimă cantitate găsită de doi civili curioși.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite