Anchetă la un liceu din Alexandria după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care un profesor jignește o elevă. Directorul liceului spune că este interzisă înregistrarea fără acord

Un profesor jignește o eleva la cursurile online
Un profesor jignește o eleva la cursurile online
11 decembrie 2020, 17:56

„Având în vedere imaginile video apărute în spațiul public, în care un cadru didactic adresează cuvinte jignitoare unei eleve, în timp ce se aflau la cursuri prin intermediul unei platforme on-line, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman a dispus efectuarea de verificări, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsuri”, este anunțul făcut de Poliția Teleorman, potrivit Mediafax.

Potrivit „Cronica de Teleorman”, profesorul a întrebat-o pe elevă dacă este avocatul clasei a X-a D. Eleva i-a răspuns că nu este avocatul, la care dascălul i-a spus: „Și atunci, ce dracului trăncăni, idioato?”.

Conform aceleiași surse, dascălul este profesor de chimie la Colegiul Național Al. D. Ghica din Alexandria, iar inspectorul general al ISJ Teleorman, Iuliana Stancu, a spus că se va constitui o comisie de cercetare și, în funcție de constatările acesteia, se vor lua măsuri.

Suntem total surprinși pentru că domnul profesor este o persoană de excepție. L-am cunoscut personal, l-am avut coleg de cancelarie și sunt total surprinsă, a declarat inspectorul general IȘJ Teleorman, Iuliana Stancu, pentru „Cronica de Teleorman”.

Potrivit Digi24, directorul Colegiului a spus că pașii vor fi stabiliți de consiliul profesoral: „Acolo se va dezbate și că înregistrarea unei ore se face doar dacă profesorul își dă acordul. Nu îmi explic cine a înregistrat, cum a ajuns în spațiul public. Era normal să țină cont că e interzisă înregistrarea fără acord și dacă era un motiv de nemulțumire să fie cunoscut doamnei diriginte: Așa era normal”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă