Anchetă după nuntă în penitenciar. O femeie psiholog s-a căsătorit cu „Crocodilu”, din clanul Sportivilor

23 ianuarie 2019, 19:44

Administraţia Naţională a Penitenciarelor verifică dacă femeia, psiholog la Rahova, a încălcat Codul deontologic.

Potrivit reglementărilor, deținuții nu au voie să stabilească relaţii de afaceri, ori de altă natură, cu persoanele private de libertate, cu persoane din lumea interlopă sau cunoscute a fi implicate în activităţi ilegale.

Vinerea trecută, psihologul Veronica, de la penitenciarul Rahova, s-a măritat cu deţinutul Bogdan Dumitrache zis “Crocodilu’”, membru al clanului Sportivilor.

Ceremonia a avut loc la penitenciarul Jilava, unde a fost mutat deținutul, iar naș a fost liderul clanului Sportivilor, Radu Roșca.

Potrivit sindicaliștilor din penitenciare, deținutul a urmat, în urmă cu 20 de ani, școala de agenți de penitenciare, dar a fost exmatriculat. A fost o perioadă sergent de jandarmi, apoi a intrat în lumea interlopă.

În iunie anul trecut, Bogdan Dumitrache a fost condamnat la 7 ani și jumătate pentru constituire de grup infracţional organizat.

În 2012, cei din clanul Sportivilor s-au luptat cu arme de foc, în plină stradă, în Popeşti Leordeni, cu rivalii lor din clanul Cămătarilor.

În decembrie 2017, Înalta Curte i-a condamnat pe fraţii Cămătaru, dar şi pe Radu Roşca, liderul Sportivilor, la pedepse între 5 şi 9 ani de închisoare.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite