ANAF: Inspecția de la Rise Project nu are nicio legătură cu ancheta despre Liviu Dragnea

7 iulie 2017, 19:38

Șeful ANAF spune că inspecția de la sediul Rise Project a avut loc în urma unei analize de risc, pornită ca urmare a unei sesizări depuse la sediul direcției antifraudă.

RISE Project anunţa joi seara că, înainte de publicarea documentului care l-ar viza pe LIviu Dragnea, a ajuns la redacție inspecția Antifraudă de la ANAF. Vicepreședintele Agenției și un alt inspector.

Imediat, Liviu Dragnea a reacţionat printr-un comunicat de presă și a spus că nu are nicio legătură cu controlul, și e o încearcare de a-l compromite pe el.

Dar fostul şef al ANAF, Gelu Diaconu, susține că „nu există niciun element de risc fiscal major care să justifice intervenția Antifraudei la Rise Project și Hotnews” şi că aceste controale, pregătite de mai mult timp, aveau ca scop descoperirea finanțatorilor Rise Project pentru a se acționa apoi asupra lor și a trimite un mesaj de intimidare și altor finanțatori ai unor publicații de acest fel.

În cursul dimineții de astăzi, reprezentanții Rise Project au depus la ANAF documentele solicitate. Șeful Agenției a precizat că, deocamdată, nu poate da detalii despre rezultatele controlului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă