Ana Maria Popescu a câștigat medalia de aur la scrimă la Grand Prix-ul din Qatar. Sportiva este tot mai aproape de Jocurile Olimpice de la Tokyo

26 ianuarie 2020, 21:09

Ana Brânază se simte ca acasă la Doha, unde duminică a etalat o scrimă eficientă, fără risipă fizică și cu multă inteligență pe planșă.

Ana a pus la respect adversarele prin victorii la sportive dificile din Estonia, Coreea, SUA şi Rusia. De-a lungul competiției, Ana Maria Popescu a învins sportive precum Camille Nabeth, Katrina Lehis, Jung Hyojung, Katherine Holmes și Tatiana Andriușina.

(w500) Ana Maria

În finala contra puternicei Navarria, Ana a dominat tactic întâlnirea și a câștigat 15-9, spre bucuria antrenorului Mihai Popa, omul care i-a redat Anei bucuria pi nebunia de pe planșă.

(w500) Ana Maria

Succesul acesta îi aduce matematic puncte importante și calificarea la JO de la Tokyo e doar o chestiune de timp.

”AUR PENTRU ANA LA DOHA! Ana Maria Popescu a câștigat medalia de aur a Grand Prix-ului din Qatar după ce a învins-o în finală pe italianca Mara Navarria. A fost 15-9 pentru campioana noastră, care nu a lăsat nici o clipă senzația că ar putea pierde această finală! Aur pentru campioană! Bravo, Ana! Felicitări antrenorilor”, a anunțat Federația Română de Scrimă, pe pagina oficială de Facebook.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă