Amenzi de peste 24.000 lei și 22 de permise reținute, într-o singură noapte, în Capitală

28 decembrie 2020, 10:34

Polițiștii Brigăzii Rutiere au acționat pe principalele artere din București, aplicând 41 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 24.000 lei și au reținut 22 permise de conducere: 7 pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, 12 pentru infracțiunile constatate și 3 pentru nerespectarea culorii roșu a semaforului electric.

De asemenea, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare pentru deficiențele tehnice constatate.

Polițiștii rutieri au constatat 14 infracțiuni, astfel: 11 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive, 2 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și 1 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.

De exemplu, un bărbat în vârstă de 31 de ani a condus un autovehicul pe Calea Moșilor beat (1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat ), precum și sub influența substanțelor psihoactive. Șoferul a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice.

Un alt bărbat, în vârstă de 32 de ani a condus un autovehicul pe Str. Sfântul Stefan în timp ce se afla sub influența alcoolului ( 0,30 mg/l alcool in aerul expirat) și a substanțelor psihoactive. Șoferul a fost condus la sediul I.N.M.L în vederea recoltării de probe biologice.

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a condus un autovehicul pe bd. Burebista având permisul de conducere reținut, aflându-se totodată sub influența substantelor psihoactive.

Toți s-au ales cu dosar penal.

sursa: Mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite