Ameninţare falsă cu bombă la Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia. Clădirile au fost evacuate

Alertă cu bombă
Alertă cu bombă
23 noiembrie 2021, 10:42

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, specialişti pirotehnişti ai Serviciului Român de Informaţii au făcut verificări la sediul Curţii de Apel Constanţa şi, concomitent, pirotehnişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al IPJ, la cel al Judecătoriei Medgidia, nefiind găsite obiecte pirotehnice.

„Nu au fost descoperite elemente de interes pirotehnic, astfel că, în cel mai scurt timp, activitatea va fi reluată”, a informat IPJ.

Autorităţile au intrat în alertă după ce marţi, în jurul orei 9,00, s-a primit un apel 112 de la un bărbat, care a solicitat să se „elibereze” Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia, întrucât se va întâmpla „o nenorocire”.

Potrivit IPJ, la faţa locului s-au deplasat poliţişti de la Constanţa şi Medgidia, pentru restricţionarea circulaţiei în zonele vizate. De asemenea, s-au asigurat perimetrele respective de către poliţişti şi jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, respectiv ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanţa.

Pompieri militari din cadrul ISU „Dobrogea” au asigurat măsurile de protecţie şi stingere a incendiilor.

„Toate persoanele din ambele instituţii au fost evacuate – aproximativ 400 de persoane”, au informat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite