Ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, mesaj de felicitare pentru românul cu cea mai înaltă funcție din arena politică americană, Ben Toma

Andrei Muraru ambasadorul României în SUA
Andrei Muraru ambasadorul României în SUA
16 noiembrie 2022, 21:42

Vești bune pentru România în urma alegerilor americane de la mijloc de mandat – Ben Toma, plecat din Cluj, este acum românul cu cea mai înaltă funcție politică din arena politică americană. A fost ales președintele Camerei Reprezentanților din statul Arizona, fiind acum la al patrulea mandat în legislativul statului, iar din 2021 a devenit lider al majorității„, a detaliat pe pagina sa de Facebook ambasadorul României în Statele Unite ale Americii.

„Sperăm ca acest parcurs ascendent să continue. Congrats, dear Ben Toma!”, a transmis Andrei Muraru.

Ben Toma a preluat mesajul postat inclusiv pe Twitter de ambasadorul României.

El i-a răspuns lui Andrei Muraru mulțumindu-i pentru munca sa „neobosită și excelentă în numele României și al românilor de pretutindeni”.

Vă reamintim că, în premieră, Camera Reprezentanților din statul american Arizona va fi condusă  de un român.

Ben Toma, pe care TVR vi l-a prezentat în exclusivitate cu prilejul alegerilor parțiale din Statele Unite, a câștigat al patrulea mandat în legislativul statului și a fost confirmat de colegii săi republicani în funcția de speaker – președinte al Camerei Reprezentanților.

Ben Toma s-a născut la Cluj și trăiește în America de la 9 ani. Este căsătorit și are 6 fete, iar familia îl sprijină cel mai mult în cariera sa politică.

E în continuare legat de România, despre care le vorbește de câte ori are ocazia și colegilor săi americani.

Pe fostul președinte al Camerei din Arizona l-a adus chiar într-o călătorie în ţara noastră.

VEZI AICI UN REPORTAJ EXCLUSIV din ziua alegerilor de la jumătatea mandatului

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite