Ambasadorii României la Kiev şi Chişinău au fost numiţi prin decret prezidenţial

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind acreditarea lui Alexandru-Victor Micula în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Ucraina, cu reşedinţa la Kiev.

08 Iunie 2022, 13:47 (actualizat 08 Iunie 2022, 13:56) Știrile TVR |
Ambasada României la Kiev
Ambasada României la Kiev
Ambasada României în Republica Moldova

A fost acreditat, totodată, prin decret prezidenţial, Cristian-Leon Ţurcanu în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Moldova, cu reşedinţa la Chişinău.

(w500) Ambasada R

Preşedintele a mai semnat decretul privind înaintarea în gradul de general-maior - cu două stele, în retragere, pentru generalul de brigadă - cu o stea, în retragere, veteran de război, Năstase Constantin din Ministerul Apărării Naţionale.

Şeful statului a mai semnat: decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea Legii vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic nr. 407/2006; decretul privind promulgarea Legii pentru ratificarea Protocolului nr. 16 la Convenţia pentru apărarea drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale, adoptat la Strasbourg, la 2 octombrie 2013 şi semnat de România la Strasbourg, la 14 octombrie 2014; decretul privind promulgarea Legii pentru adoptarea unor măsuri necesare punerii în aplicare a Protocolului nr. 16 la Convenţia pentru apărarea drepturilor omului şi a libertăţilor fundamentale, adoptat la Strasbourg, la 2 octombrie 2013 şi semnat de România la Strasbourg, la 14 octombrie 2014.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 8°C 6°C
IASI 6°C 4°C
CLUJ 4°C 4°C
CONSTANTA 8°C 7°C
CRAIOVA 6°C 6°C
BRASOV 4°C 4°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI