Alianța USR-PLUS: Susținerea noastră va merge către Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidențiale

11 noiembrie 2019, 14:38

Nu se vorbește despre demisii în acest moment la USR. Liderul partidului, Dan Barna, și liderul PLUS, Dacian Cioloș, care l-a însoțit azi la o conferință de presă, spun că e nevoie întâi de o analiză din care se vor trage toate lecțiile necesare  după ziua de ieri, dar nu se pune problema nici a demisiei lui Dan Barna și nici problema unui schimb al raportului de forțe în cadrul Alianței.

Dacian Cioloș și Dan Barna și-au îndemnat alegătorii  să voteze în turul al doilea cu Klaus Iohannis și, mai mult decât atât, să meargă la vot, să nu stea acasă din dezamăgire, așa cum au declarat mai mulți simpatizanți și susținători ai partidului aseară, după primele rezultate.

Dan Darna  spune că își asumă înfrângerea. Cei doi lideri au încercat să îi convingă pe jurnaliștii prezenți la conferința de presă că eșecul nu este chiar atât de usturător cum pare și, mai mult decât atât, era cumva de așteptat ca o parte din cei care au votat cu alianța USR-PLUS la europarlamentare să voteze la prezidențiale cu Klaus Iohannis.

Nu este nicio surpriză să spunem că susținerea nostră va merge către Klaus Iohannis, sper ca în perioada următoare să avem o discuție cu domnul Klaus Iohannis, a declarat Dacian Cioloș la conferința de presă.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite