Alfred Simonis, liderul deputaţilor PSD: Pentru a guverna e nevoie de mai mult decât un spectacol în care primadonă e Ludovic Orban

Alfred Simonis
Alfred Simonis
26 septembrie 2019, 08:41

„Deja sunt patru luni de când Ludovic Orban tot flutură zelos aşa-zisa moţiune de cenzură. Şi se laudă cu tot felul de negocieri care mai de care mai secrete, dar concret în spaţiul public nu au apărut decât certurile cu noii săi tovarăşi de drum de la USR, PMP şi PRO România pe funcţii iluzorii în guvern. Se ceartă atât de rău încât nici măcar un nume de premier nu pot să dea! Ce nu am văzut –şi cred că niciun român nu a văzut – este măcar o schiţă a unui program de guvernare, cu care să demonstreze seriozitatea demersului…”, a scris Alfred Simonis, pe Facebook.

Social-democratul a adăugat că pentru a guverna este nevoie de un plan şi de o echipă de oameni serioşi şi responsabil, nu doar de semnături la moţiunea şi ceartă între partidele din opoziţie.

„Concluzia e simplă: moţiunea nu trece! Nu are nicio şansă! Pentru a guverna e nevoie de mai mult decât un spectacol în care primadonă e unul ca Ludovic Orban! Trebuie să ai un plan, să munceşti, să-ţi formezi o echipă şi să fii serios şi responsabil. Să guvernezi înseamnă să le arăţi românilor că eşti în stare să gestionezi treburile ţării! Nu doar semnături şi ceartă…”, a completat Simonis.

Acesta l-a sfătuit pe liderul PNL să se oprească înainte să se devină ridicol.

P.S. Îl sfătuiesc pe Ludovic să se oprească, să nu atingă culmea ridicolului anunţând că a strâns pentru moţiune mai multe semnături decât numărul membrilor Parlamentului! Şi primul sfat e gratis!”, a conchis liderul deputaţilor PSD.

Ludovic Orban a anunţat că au fost strânse 237 de semnături pentru moţiunea de cenzură, precizând că PNL este în discuţii cu peste 10 parlamentari pentru susţinerea demersului, inclusiv cu aleşi de la PSD.

 

 

 

 

sursa

mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite