Alfred Simonis: 300 de români plecați în Germania, infectați cu COVID-19, nu au parte de ajutor. Guvernul Orban să îi aducă în țară. Cu riscul ca Merkel să se supere pe Iohannis

Alfred Simonis liderul deputaţilor PSD
Alfred Simonis liderul deputaţilor PSD
28 aprilie 2020, 16:06

„Guvernul Orban trebuie să trimită urgent avioane militare pentru a aduce în ţară românii pe care i-a dus să se infecteze în Germania la cules de sparanghel! Au murit deja oameni acolo! Alţi 300 sunt infectaţi şi nu au parte de niciun ajutor! Cu riscul ca Merkel să se supere pe Iohannis, gândiţi-vă la acei oameni care zac abandonaţi fără niciun ajutor medical! Orban, Vela – voi trebuie să răspundeţi pentru sănătatea acestor oameni! Voi aţi girat, prin modificarea ordonanţelor militare, cel mai mare export de cetăţeni români pe vreme de pandemie! I-aţi trimis în zone roşii fără să vă pese dacă au contracte de muncă legale, dacă au protecţie sau dacă au condiţii de cazare. Doar să satisfaceţi clientela voastră lacomă după bani!”, a scris Simonis pe Facebook.

În opinia sa, Guvernul PNL îşi abandonează cetăţenii peste graniţe.

„Acum că s-au infectat, nu vă pasă! Guvernul PNL îşi abandonează cetăţenii peste graniţe. Aduceţi aceşti oameni acasă şi trataţi-i! Oricum veţi răspunde legal pentru ce aţi făcut!”, a arătat Simonis.

 

 

sursa/agerpres.ro

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite