Alexandru Cumpănaşu a depus plângere faţă de modul în care au intervenit autorităţile în cazul Caracal

29 iulie 2019, 14:30

Plângerile îi vizează pe reprezentanţii Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, ai Ministerului Internelor, ai Ministerului Public, respectiv pe cei din Parchetul Teritorial Olt, Parchetul Craiova, luând în calcul judecătorul care a emis mandatul şi toţi cei care au acţionat.

Sunt instituții care pur și simplu au fost la pământ, sunt instituții care și-au bătut joc de viața unor copii. Un raport vorbește în termeni atât de duri: refractară, necooperantă și nu a încercat să localizeze, în dialog cu victime, unde se află. Dumneavoastră vă dați ce înseamnă lucrul acesta? Eu abia azi voi depune la STS solicitare, în numele familiei, pentru a ne furniza acele convorbiri telefonice. Nici măcar nu a consiliat-o cum să se comporte până la venirea poliției. Este greu de imaginat așa ceva, este imposibil de imaginat așa ceva de la o ființă umană. Urmează un război total cel puțin pe subiectul asta pe întregul sistem, a spus Alexandru Cumpănaşu.

Cumpănaşu a spus că îl bucură demisia directorului STS, pentru că astfel se va facilita ancheta, însă îl revoltă lipsa asumării de responsabilitate a acestuia.

Gheorghe Dincă, autorul crimelor de la Caracal, a recunoscut duminică faptele, spunând că a ars cadavrele Alexandrei şi al Luizei.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite