Alexandru, băiatul care la vârsta de 15 ani are doar 90 de centimetri înălțime, și-a văzut cea mai mare dorinţă împlinită: a ajuns la Paris

23 decembrie 2019, 11:16

Alexandru este un băiat de aproape 15 ani care suferă de o boală rară și are doar 90 de centimetri înălțime.

După ce l-au văzut în cadrul campaniei „Diferiți, dar la fel”, mai mulți oameni au spus că ar dori să îi împlinească visul, așa că, pentru Alexandru, Moș Crăciun a venit mai devreme în acest an. Împreună cu mama lui, a plecat la Paris pentru o săptămână. I-am întâlnit și noi la aeroport, emoționați și echipați cu cele necesare.

După controalele de trecere a frontierei, Alexandru nu mai lăsa biletul de avion din mâini, atât de fericit era.

Desigur, a ajuns primul la îmbarcare în avion. Dar ce surpriză îl aștepta aici – întreg echipajul de zbor i-a urat bun venit la bord. Comandantul i-a oferit daruri și chiar i-a prezentat cabina de pilotaj.

În scurt timp, Alexandru a fost gata de zbor, pe cel mai confortabil scaun pe care a stat vreodată.

În trei ore, Alexandru și mama lui au ajuns la Paris. Chiar din prima zi pe băiat l-a așteptat o altă surpriză: un concert Trei Sud Est, la care el a fost invitatul de onoare.

Mai mult decât atât, Alexandru a primit și mici ajutoare financiare, dar și mesaje de încurajare din partea tuturor oamenilor care au venit la spectacol.

O nouă zi la Paris, alte emoții și surprize. Râul Sena, Turnul Eiffel, Disneyland, la care a visat toată viața Alexandru.

Zilele de vacanță au trecut repede, iar la plecare pe Alexandru îl mai aștepta un dar de la Moș Crăciun – o trotinetă electrică pe care și-o dorea mult.

Moșul a fost reprezentat de Sergiu, un basarabean stabilit la Paris, care i-a găzduit pe Alexandru și mama lui pe toată perioada șederii și le-a făcut vacanța de vis.

La întoarcere acasă, Alexandru recunoaște că l-a impresionat profund tot ce a văzut, dar spune că i-a fost, totuși, dor de casă. Mai ales de pisica lui, Selfie.

Și uite așa, visele devin realitate atunci când credem în ele. Atunci când întâlnim oamenii potriviți, care sunt și mai fericiți atunci când îi ajută pe alții. Astăzi Alexandru este acasă, în așteptarea sărbătorilor și croindu-și… următorul vis.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite