Alertă în judeţul Constanţa. Un băieţel de 8 ani a dispărut în timp ce se juca în fața casei

3 noiembrie 2019, 10:47

Polițiștii din Pecineaga au fost sesizați, sâmbătă seara, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariția lui Alexandru Iulian Bițică, în vârstă de 8 ani.

Copilul a fost văzut ultima dată la câteva sute de metri distanţă de locuinţa sa, sâmbătă, în jurul orei 15.00, iar de aseară este căutat de rude şi de autorități.

La căutări participă un câine de urmă de la Serviciul Criminalistic, jandarmi şi poliţişti de frontieră ai Gărzii de Coastă cu o maşină cu termoviziune, dar şi localnici. Un eclipoter al Ministerului de Interne supraveghează zona în care a dispărut minorul.

Băiatul de opt ani şi-a petrecut jumătate din ziua de sâmbătă cu tatăl său, care l-ar fi lăsat în apropiere de casa unde locuia cu mama sa, în localitatea Pecineaga, părinţii fiind divorţaţi. Tot tatăl său a fost şi cel care a sesizat poliţia în legătură cu dispariţia copilului.

Se pare că băiatul de 8 ani a fost văzut pentru ultima dată la o distanţă de aproximativ 300 m de casa în care locuieşte.

Anchetatorii iau în calcul şi faptul că la o distanţă de 200 m este un canal.

Alexandru Iulian Biţică este slab, are un metru 30 înălţime, faţa ovală şi ochii căprui.

Cei care au informații despre copilul dispărut sunt rugați să sune la 112 sau să contacteze cea mai apropiată secție de poliție.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite