Alertă în Germania, după ce un suspect a fost împuşcat de poliție în catedrala din Berlin

3 iunie 2018, 18:41

ACTUALIZARE ‘Nu există elemente care să arate că în spatele acestui incident se află motivaţii teroriste”, a anunțat o purtătoare de cuvânt a poliţiei.

ACTUALIZARE Un polițist a fost împușcat accidental de un coleg de-al său, care îl urmărea pe bărbatul care a năvălit în catedrală înarmat cu un cuţit, relatează DPA.

ACTUALIZARE Un suspect înarmat cu un cuțit a fost împușcat în picioare de un polițist, în catedrala din Berlin, duminică după-amiază. Bărbatul are 53 de ani și cetățenie austriacă.

”Către ora locală 16.00 (14.00 GMT), poliţia a intervenit din cauza unei persoane care provoca acolo tulburări. Prin urmare, un poliţist a făcut uz de arma sa din dotare”, a declarat o purt[toare de cuvânt a poliției.

Nu se cunosc motivele incidentului. Potrivit unor informații neconfirmate oficial, un polițist ar fi fost rănit.

Imaginile postate pe rețelele de socializare arată poliţişti înarmaţi care încercuiesc zona din jurul catedralei şi două ambulanţe parcate la intrare.

Poliția a anunțat incidentul pe Twitter, a făcut apel să se evite orice speculaţie şi a arătat că nu poate oferi, deocamdată, mai multe detalii.

Lăcașul de cult este o atracție turistică importantă a capitalei germane.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă