Alergători din toată țara, pregătiți-vă de curse! Începe încălzirea pentru competițiile din toamnă, dedicate faptelor bune!

6 septembrie 2020, 21:32

Florina va participa pentru a patra oară la maratonul de pe Transfăgărășan. În cadrul acestei competiții, va alerga mai bine de 50 de km, adică ultramaraton.

13 septembrie este data la care se va desfășura una dintre cele mai așteptate competiții de alergare din România, Transmaraton.

Pe cea mai frumoasă șosea din lume, Transfăgărășan, peste 200 de alergători, un număr limitat față de anii anteriori, se vor alinia la start pentru cele 5 probe.

Cea mai accesibilă este cea de 8,5km, iar cea mai solicitantă de 53,4 km.

Transmaraton susține două cauze nobile – „Pădurea Copiilor” și „Hospice Casa Speranței”. Mai ales în această perioadă săracă în evenimente de strângere de fonduri, orice sumă adunată contează enorm pentru asociațiile nonprofit.

Programată inițial în primăvară, dar amânată din cauza pandemiei, cursa de la malul mării, Maratonul Nisipului, a fost reprogramată pentru zilele de 7 și 8 noiembrie. Desfășurarea evenimentului ține doar de aprobarea Direcției de Sănătate Publică.

Și pentru Băneasa Forest Run, cursa de alergare din inima pădurii de lângă București, organizatorii așteaptă în următoarele săptămâni un răspuns de la autorități.

La acest eveniment s-au înscris 1.800 de participanți. Alergătorii susțin aici două cauze nobile: Magic Camp și Hope and Homes for Children.

Cei care vor să participe la astfel de curse ar trebui să înceapă antrenamentele încă de pe acum!

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite