Directorul Casei Regale: Vom face un album cu cele mai impresionante 96 de fotografii de la funeraliile Regelui Mihai

27 decembrie 2017, 20:11

96 fotografii, câte una pentru fiecare an de viață al Majestatii Sale Regele Mihai vor fi prinse într-un album.

Mergând cu trenul către Curtea de Argeș ne întrebam cu domnul director Tucă oare ce or vedea oamenii care așteaptă pe peron? Și atunci ne-a venit ideea unui album făcut de oameni pentru oameni. Un album care să fie înmânat tuturor participanților, vorbesc de reprezentanții caselor regale din Europa” – organizator al funeraliilor din partea Ministerului Apărării Naționale, general maior Gelaledin Nezir.

Fiecare român care a participat și are în memorie aceste imagini și deține o fotografie realizată de el, o poate încărca pe site-ul fotografiepentrurege.studiovideoart.ro. Fotografia trimisă va intra în selacția pentru album.  O să facem și un CD” – directorul Casei Majestății Sale Regelui Mihai, Ion Tucă.

Fotografiile vor fi selectate de o comisie de jurizare din care fac parte și profesioniști în arte vizuale. Sunt oameni care încă mai fotografiază mesaje lăsate de oameni la palatele regale.

Cel care va susține financiar proiectul a fost cameramanul fostului presedinte Emil Constantinescu. A colaborat și cu TVR, la funeralile Regelui Mihai.

Mi s-a părut o idee extrordinară cu atât mai mult cu cât albumul va veni din partea oamenilor care au asistat la funeralii, care s-au trezit să-și exprime dragostea și admirația față de Regele Mihai” – susținătorul proiectului, Ticu Alexe.

Puteți trimite fotografii până pe 31 ianuarie 2018.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite