Alarmă falsă. Staţia de metrou Berceni a fost evacuată, după ce a fost descoperit un colet suspect

Metrou
Metrou
28 februarie 2017, 09:41

La ora 10.00, circulaţia a fost reluată, iar staţia Berceni a fost redeschisă.

Staţia de metrou Berceni a fost evacuată, marţi dimineaţă, după ce a fost descoperit un colet suspect într-una din garniturile de tren. Echipele de intervenţie care au sosit la faţa locului, au constatat că alarma a fost falsă, iar coletul nu prezenta niciun risc.

Coletul a fost descoperit de către călători. Trenul a fost evacuat şi retras din circulaţie pentru verificări. Metrourile circulă doar până la staţia Dimitrie Leonida.

Metrorex a transmis un comunicat de presă prin care informează călătorii că „astăzi, 28 februarie 2017, ora 08:44, mecanicul unui tren de metrou a primit de la călători informația despre existența unui colet suspect. Din motive de securitate, a fost evacuată stația Berceni. Trenurile vor circula numai până în stația Dimitrie Leonida.

Trenul în care s-a aflat coletul a fost garat pe o linie de rezervă din aceeași stație. În acest timp dispecerii Metrorex au aplicat procedura specifică pentru astfel de situații de urgență și au anunțat echipele de intervenție.

Prezentăm scuze publicului călător pentru disconfortul creat. Vom reveni cu detalii pe măsură ce le vom avea”, transmit reprezentanţii Metrorex.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă