A fost lansat al doilea trailer al serialului Harry și Meghan. Palatul Buckingham așteaptă această producție cu o oarecare teamă

6 decembrie 2022, 19:56

Platforma de streaming Netflix a dat publicității al doilea trailer al serialului Harry și Meghan. Este un serial documentar ce va avea premiera în câteva zile.

Printul Harry și soția lui vorbesc despre familia regală în termeni deloc prietenoși și explică din prespectiva lor de ce au hotărât să se mute în California. Presa din Marea Britanie este deja scandalizată de aceste filme de promovare în care au identificat mai multe imagini false, menite să inducă în eroare publicul.

”Este foarte greu să priveşti înapoi şi să te întrebi oare ce Dumnezeu s-a întâmplat.”

Un documentar așteptat de milioane de oameni din întreagă lume în care Printul Harry și soția lui dau cărțile pe fata din perspectiva lor.

Pe lângă motivele care au stat la baza deciziei cuplului de a se muta în California, printul Harry vorbește și despre durerea și suferință femeilor care s-au căsătorit cu monarhia britanică.

Numai că trailerul docuseriei în care Prințul Harry vorbește despre adevăr este deja contestat. Sunt secvențe decupate de la evenimente care nu au nici o legătură cu Harry și Meghan incluse în aceasta prezentare pentru a fi dramatică.

Cum este această scenă a ziariștilor care din trailer rezulta că o urmăreau pe Meghan. În realitate, spun specialiștii, sunt imagini cu fostul avocat al lui Donald Trump, înconjurat de paparazzi în 2019 când părăsea apartamentul lui din New York în drum spre închisoare condamnat fiind pentru ifrauda.

Primele trei episoade vor fi difuzate joi, la 3 luni de la dispariția Reginei Elisabeta a II a, iar Palatul Buckingham așteaptă această producție deloc ieftină cu o oarecare teamă.

După lansarea documentarului intitulat „Harry & Meghan”, prinţul Harry va publica în ianuarie primul său volum de memorii.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite