Al șaptelea deces al unui pacient infectat cu COVID 19 s-a înregistrat în România. Cea mai neagră zi de la începutul pandemiei

23 martie 2020, 18:44

Pacientul necesita dializă și a fost contact de salon cu un alt pacient dializat,  confirmat cu COVID 19 pe data de 20.03.2020 și care a fost transferat în Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș, unde a decedat.

În această seară a fost înregistrat al șaselea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Pacientul este un bărbat de 64 de ani, din Arad, care a fost internat din data de 20 martie a.c. în stare gravă la Spitalul Județean Arad, intubat în secția ATI.

Bărbatul a decedat în cursul zilei de astăzi și tot în această zi a fost confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus.

Tot azi a fost înregistrat al cincilea caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19),  un bărbat de 71 ani din Suceava, și al patrulea – o femeie în vârstă de 72 ani.

Ieri s-au înregistrat primele trei decese ale unor persoane infectate cu COVID 19 în România.

23 martie este cea mai neagră zi de la începutul pandemiei în România. S-au înregistrat 143 de cazuri noi, iar numărul total al îmbolnăvirilor se apropie de 600. Avem și o veste bună: crește numărul celor care ies pe picioarele lor din spital,

Astfel, până astăzi, pe teritoriul României, au fost confirmate 576 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 576 de persoane confirmate pozitiv, 73 au fost declarate vindecate și externate (51 la Timișoara, 17 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași), a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite