Ajutor pentru Natalia. O fetiță de 6 luni are nevoie de un tratament costisitor în Germania pentru a supraviețui

11 noiembrie 2020, 11:44

Natalia Roncov a venit pe lume în 24 aprilie anul acesta. Este lumina ochilor părinților ei, Alina și Ovidiu. Cei doi s-au bucurat enorm când au aflat că Natalia va veni lume, însă au trăit emoții puternice când puiul de om s-a născut prematur, în plină pandemie. Dar apoi totul a părut că își urmează cursul firesc, până într-o zi, când au aflat cumplita veste.

Din acel moment, a început o luptă contracronometru cu soarta, cu boala. Cei doi părinți, cu Natalia în brațe, au calcat în multe cabinete medicale, au cerut păreri peste păreri, iar în cele din urmă concluzia a fost una singură: mimicuța a fost diagnosticată cu retinoblastom și are nevoie urgentă de terapie.

Retinoblastomul este o boală cu o frecvență crescută în rândul copiilor. Dacă este descoperită la timp, tumora poate fi eliminată prin terapie sistemică.

Alina, Ovidiu și Natalia sunt acum în Germania și așteaptă să fie primiți la o clinică din Essen, pentru ca micuța să fie consultată și programată la tratament. Costurile însă sunt imense, iar tinerii părinți nu au banii necesari.

Au apelat la oamenii cu suflet mare, iar mobilizarea a fost exemplară. În doar o săptămână s-au strâns 50.000 de euro.

Banii strânși nu vor ajunge pentru întregul tratament al Nataliei, care este unul de lungă durată. Ca atare, cei care doresc să devină îngerii păzitori ai micuței pot dona banii în contul deschis în numele ei. Mai multe detalii despre cont, dar și despre povestea Nataliei, puteți afla și de pe pagina de facebook Ochișori cu lumină pentru Natalia.

(w500) Ajutor pen

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite