„Ajută-l pe Moş Nicolae să împartă zâmbete”. Mai multe vedete au participat la un eveniment dedicat copiilor din familii defavorizate

6 decembrie 2018, 20:10

„Ajută-l pe Moş Nicolae să împartă zâmbete”. Evenimentul a strâns o mulţime de oameni inimoşi în jurul a 350 de copii, fie micuţi din centrele de plasament, fie copii din familii cu posibilităţi financiare reduse. Nimeni nu a rămas cu ghetuţele goale.

Irina Mohora, preşedintele Asociaţiei „Zâmbetul Îngerilor”: „Ce nu ştiu copiii este că vor fi serviţi la masă de vedete, pentru că vedetele şi persoanele publice vin în fiecare an şi pentru o zi se transformă în voluntarii Asociaţiei Zâmbetul Îngerilor şi servesc la masă, ei strâng masa, ei împodobesc bradul, se joacă cu copiii, fac pachetele pentru că la plecare Moş Nicolae are grijă de fiecare.”

Pentru prima dată, la eveniment au participat şi copii din mediul rural.

Ioana  Ţonea, reprezentant al Asociaţiei „Ana şi copiii”:  „Sunt copii care provin din familii defavorizate şi de aceea se bucură enorm de astfel de momente. Ei nu îşi doresc cadouri deosebite, se bucură de orice primesc.”

Organizatorii le-au pregătit copiilor multe surprize.  Vedetele şi-au luat în serios rolul de chelner şi au fost la dispoziţia copiilor.

Pentru că mulţi dintre copii nu au participat niciodată la un concert, Adda le-a făcut celor mici cea mai mare bucurie.

„Ajută-l pe Moş Nicolae să împartă zâmbete” a ajuns în acest an la a cincea ediţie.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite