Agresorul din Brașov, recidivist, eliberat în baza recursului compensatoriu, a recunoscut la audieri că le-a abuzat pe cele două fetițe. Informații cu puternic impact emoțional!

14 noiembrie 2022, 18:07

Constantin Zapan a mai fost condamnat pentru viol: în 2012 a primit zece ani de închisoare pentru că a agresat un minor. În 2020 a fost însă eliberat în baza recursului compensatoriu.

Pe părinții celor două fete pe care le-a răpit și violat acum, i-a cunoscut în urmă cu două săptămâni, în timp ce lucra la pavarea trotuarelor din comuna Vama Buzăului. A reușit să le câștige încrederea, iar ei nu au ezitat să își lase fetele în grija bărbatului de 42 de ani.

Vineri a venit cu o pungă de cafea, mici, țigări și bere, și a cerut să le ia pe copile cu la un grătar.

Fetele însă nu au mai revenit acasă. Părinții au sunat la Poliție, după ce individul nu le-a mai răspuns la telefon. A fost declanșat mecanismul , s-a transmis un mesaj Ro-Alert în zonă și s-au organizat filtre pe șosele.

Chiar și criminaliștii au fost mobilizați. Spre dimineață, răpitorul a răspuns, în mod neașteptat la telefon.

Fetele fuseseră duse într-adevăr la un grătar, la rulota unde locuiește individul. Dar după ce au terminat de mâncat, bărbatul a urcat copilele în mașină și, sub diferite pretexte, cum că ar trebui să pună benzină sau îl așteaptă un prieten să-i dea niște bani, a plecat în direcția opusă casei celor două fetițe. Pe drum s-a oprit și le-a violat într-o parcare pe DN10. Apoi a continuat drumul, dar și agresiunile.

La audieri, agresorul a recunoscut faptele. La grătar au participat și alte persoane. Toate vor fi audiate în dosar.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite