Agresorul Cristinei Condrea, românca sechestrată și abuzată în Italia, a fost arestat

Agresorul româncei din Italia a fost arestat
Agresorul româncei din Italia a fost arestat
25 noiembrie 2017, 15:37

Agresorul Cristinei Condrea, românca sechestrată și abuzată în Italia timp de 10 ani, a fost arestat, a anunțat Veaceslav Şaramet, secretar de stat în Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

O misiune comună MRP – MAI a început vineri şi va rămâne cât va fi nevoie în regiunea Lamezia Terme, unde s-a petrecut abuzul. Se menține astfel legătura în permanență cu românca și cei doi copii ai ei.

Cristina Condrea este acum într-un program de protecţie a martorilor, este internată într-o unitate sanitară şi beneficiază de asistenţă medicală şi consiliere psihologică. Copiii ei sunt într-un centru de asistenţă socială.

Cristina Condrea le-a spus oficialilor români că nu vrea să se mai întoarcă în România. În primul rând pentru că cei doi copii vorbesc doar italiană. Nici ea nu mai stăpânește bine limba maternă. În plus, în România s-ar întoarce în sărăcie.

După ce se va mai întrema, Cristina va fi ajutată să îşi găsească un loc de muncă şi să ducă o viaţă normală în Italia. Cel puțin așa le-au promis autoritățile italiene oficialilor români.

Cristina a trăit 10 ani de groază în Italia. A fost sechestrată și abuzată într-o localitate în apropiere de Calabria. Tânăra are și doi copii rezultați în urma abuzurilor sexuale. Cu toţii au fost salvați din infern de carabinierii italieni.

Bărbatul care a torturat-o, un italian de 52 de ani, este în arest.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite