Agresor arestat la Madrid. Bărbatul de 53 de ani a filmat pe ascuns sub fusta a peste 550 de femei

22 august 2019, 12:28

Poliția spaniolă a dat publicității imaginile în care l-au arestat pe agresor pe peronul unei stații de metrou din Madrid. Bărbatul de 53 de ani era urmărit de câteva luni pentru că filma pe ascuns sub fusta femeilor cu un telefon mobil ascuns într-un rucsac.

Peste 550 de femei i-au căzut victime, iar imaginile urcate pe siteuri porno au fost vizionate de milioane de ori. Avea și propriul site, cu aproape 4 mii de abonați.

Roberto Fernandez, șef poliție: „Din imagini ne-am dat seama că au fost făcute la Madrid aşa că am demarat anchetă pentru că era  evident că filmările erau făcute fără acordul femeilor. Bărbatul este un om obşinuit, cetăţean columbian fără antecedente penale.”

Potrivit poliției, de cele mai multe ori, bărbatul acționa pe ascuns, dar erau și cazuri în care intra în vorbă cu femeile pentru a obține imagini mai bune.

Acționa în principal la metrou, dar a filmat și în gări sau supermarketuri. Potrivit legislației spaniole, asemenea fapte sunt considerate abuz sexual care se pedepsește cu închisoare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite