Agresiuni sexuale comise într-o creșă din Marea Britanie

6 noiembrie 2019, 18:04

Faptele au ieșit abia acum la iveală, când poliția a rupt tăcerea care învăluia cazul. Investigația a presupus vizionarea a 250 de ore de înregistrări de pe camerele de supraveghere. Din imagini au fost identificate potențialele victime: copii de doi ani, unii mai măricei, au fost atinși în mod nepotrivit de un angajat al creșei. Suspectul a fost imediat arestat, dar la fel de repede, eliberat pe cauțiune, în condiții stricte.

Au fost audiate 100 de familii ale copiilor din creșă. Psihologi, angajați ai serviciilor sociale și organizații de protejare a drepturilor copilului sunt permanent acolo pentru a oferi sprijin, dar și pentru a afla alte eventuale informații de la părinții traumatizați.

Poliția nu a dezvăluit numărul de cazuri certe de agresiune sexuală, pentru că investigația încă nu s-a încheiat. Dar anchetatorii încearcă să afle cum de niciunul dintre colegii suspectului nu și-a dat seama de comportamentul lui. Și cum a fost angajat un om cu asemenea probleme. Îngrijorarea s-a extins acum în întregul regat, vigilența e crescută în creșe și grădinițe.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă