Agresiune în Teleorman: Un bărbat a fost reținut de polițiști după ce a pipăit o femeie pe stradă

Femeie agresata pe strada
Femeie agresata pe strada
31 august 2020, 14:19

Potrivit polițiștilor din municipiul Alexandria, incidentul a avut loc în jurul prânzului. Femeia a fost agresată în timp ce se întorcea acasă de la serviciu.

„La data de 28.08.2020, în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alexandria au fost sesizați de către un bărbat din localitate cu privire la faptul că soția sa a fost agresată de către o persoană necunoscută, în timp ce se întorcea de la serviciu – aceasta a venit din spatele femeii și i-a introdus mâna sub fusta pe care o purta”, au anunțat reprezentanții IPJ Teleorman.

Polițiștii l-au identificat pe bărbatul care ar fi comis agresiunea. După interogatoriu, acesta a fost reținut.

„Polițiștii care s-au deplasat la fața locului, în zona indicată de către apelant și persoana vătămată, au identificat un bărbat în vârstă de 37 de ani din comuna Mihăiești, județul Olt, acesta fiind condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, întocmind în acest sens dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală. În urma probatoriului administrat în cauză bărbatul a fost reținut, iar la data de 29 august a.c. a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale”, au precizat polițiștii.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Sursa: Mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite