Aglomerație pe Valea Prahovei, spre stațiunile montane. În Bușteni și Comarnic sunt coloane de mașini

Aglomerație pe Valea Prahovei
Aglomerație pe Valea Prahovei
23 decembrie 2019, 15:52

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis, luni, că la ora transmiterii știrii, pe DN1 București – Brașov, traficul rutier se desfășoară în condiții de aglomerație pe sensul de urcare către zona montană, iar între kilometrii 101+800 de metri – 106, pe raza orașului Comarnic, și pe tronsonul kilometric 128 – 130, pe raza stațiunii Bușteni, s-au format coloane de mașini.

De asemenea, este aglomerat și sensul de mers către Capitală, pe DN 1, între kilometrii 135+500 de metri – 130, între limita cu județul Brașov și stațiunea Azuga.

Polițiștii sunt în teren pentru fluidizarea traficul rutier în zonele aglomerate.

Oamenii legii le recomandă șoferilor să circule prudent, cu viteză adaptată la condițiile de trafic și de drum, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed sau alunecos, să-și asigure o vizibilitate bună prin parbriz, lunetă și geamuri laterale și să folosească luminile de ceață dacă se circulă pe drumuri unde este prezent acest fenomen.

Pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă, mai spun polițiștii rutieri.

Sursa: Mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă