Aglomerație în Gara de Nord. CFR Călători a pus în circulație mai multe trenuri

30 aprilie 2021, 10:04

Gara de Nord este foarte aglomerată vineri. Sunt foarte mulți călători care merg acasă de sărbători, dar si mulți tineri care merg pe litoral în minivacanța de 1 mai.

Operatorii de transport feroviar au luat măsuri speciale pentru a evita aglomerația. Au fost puse în circulație mai multe trenuri. CFR Călători a pus în circulație 13 perechi de trenuri care vor lega Capitala de litoral. De asemenea, și o companie privată a pus în circulație trenuri spre litoral.

Elevii au în continuare gratuitate pe calea ferată, iau studenții au o reducere de 50 la sută și asta doar pentru clasa a doua.

În perioada 30 aprilie – 4 mai 2021, cu prilejul minivacanței de Paște și a zilei de 1 Mai, CFR Călători va asigura, în plus faţă de trenurile existente în programele de circulaţie, legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi / Suceava, Timişoara Nord, Arad, Craiova, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia

De asemenea, CFR Călători va suplimenta trenurile către cele mai solicitate destinații cu vagoane clasă, de dormit și cușetă pentru asigurarea mobilității pasagerilor în condiții de siguranță și confort. Inclusiv trenul de Iași/Suceava cu destinația Mangalia și retur va avea în compunere vagoane cușetă.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă