Aglomerație și haos la Moscova, după ce a fost introdus permisul electronic de circulație

16 aprilie 2020, 08:05

La toate intrările în Moscova s-au format ambuteiaje. Conducătorii auto au fost nevoiți să aștepte zeci de minute la filtrul de poliție. Fiecare mașină și pasager din mașină au fost verificați dacă posedă acel cod de bare , de fapt permisul electronic care îți dă dreptul să ieși din casă. Au fost cazuri când oamenii erau întorși din drum, iar mașina, dacă șoferul avea mai multe abateri, era sechestrată și dusă într-o parcare specială.

Mai dramatică a fost situația în metroul moscovit cel puțin la ora de vârf. S-au format cozi și o aglomerație de nedescris, uitandu-se de orice regulă de distanțare socială. După ce imaginile au fost difuzate pe rețelele de socializare, municipalitatea a încercat să se disculpe și a promis că verificările vor fi de acum aleatorii.

Kremlinul a comentat cozile de la metrou dând vina pe moscoviți că sunt indisciplinați și a recomandat celor care folosec metroul să se trezească mai devreme și să nu plece toți odată la serviciu. Restricțiile din capitala rusa vor fi prelungite cel mai probabil până la sfârșitul lunii.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite