Agenția națională a funcționarilor publici a deschis pe o rețea de socializare o pagină dedicată concursurilor pentru funcţiile disponibile în toată țara

Dosare diplome
Dosare diplome
19 martie 2021, 16:04

La fiecare anunț se face trimitere către secţiunea dedicată concursurilor din site-ul instituţiei.

Pagina de concursuri va fi un instrument de promovare pentru toate concursurile de ocupare a funcţiilor publice organizate de către instituţiile şi autorităţile publice locale și centrale, subliniază instituția.

„Transparenţa privind concursurile va fi maximă. În premieră, informaţiile oferite prin intermediul noului canal de comunicare vor cuprinde, pe lângă datele generale privind procedura de organizare (calendar desfăşurare concurs, condiţii de ocupare, aspecte logistice), şi datele despre bibliografie şi tematică, care se regăseau până acum exclusiv pe pagina instituţiei care organiza concursul”, a precizat președintele ANFP, Liviu Mălureanu.

Funcțiile publice din administrație reprezintă aproximativ 14% din totalul personalului plătit din fonduri publice, iar personalul contractual  10%. Diferența până la 100% este reprezentată de alte categorii, precum medici, profesori, personal militar, magistrați etc, precizează Agenția națională a funcționarilor publici.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite