Africa de Sud a învins Ţara Galilor şi s-a calificat în finala Cupei Mondiale de rugby! Meciul va fi transmis în direct la TVR

Anglia - Africa de Sud se vor confrunta în marea finală a Cupei Mondiale de rugby 2019
Anglia - Africa de Sud se vor confrunta în marea finală a Cupei Mondiale de rugby 2019
27 octombrie 2019, 14:02

Meciul de la Yokohama a semănat cu o partidă de şah în care ambele echipe au fost mai atente să îşi anihileze adversarul decât să facă spectacol. Pollard a modificat tabela în minutul 15 după o penalitate, iar 3 minute mai târziu, Dan Biggar l-a imitat pentru a restabili egalitatea. În prima repriză, doar cele două uverturi au reuşit puncte şi, la pauză, Africa de Sud avea un avans minim 9 la 6.

Eseurile au apărut la jumătatea reprizei secunde. Mai întâi, De Allende a profitat de un placaj ratat al lui Dan Biggar şi a culcat balonul în terenul de ţintă al galezilor pentru ca Josh Adams să egaleze situaţia cu încercarea din minutul 65.

Semifinala a fost decisă cu 4 minute înainte de sfârşitul jocului, când Ţara Galilor a comis o infracţiune în propriul teren şi Andre Pollard, omul meciului, a trimis perfect printre cele două buturi.

Dragonii ratează pentru a treia oară şansa calificării în finală, în timp ce Africa de Sud se pregăteşte pentru actul final de sâmbătă cu Anglia.

Africa de Sud a câştigat de două ori trofeul, în 1995 şi 2007, ultima oară după o finală cu Anglia. Englezii au câştigat o singură dată competiţia, în 2003.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă