Afacerist controversat, împușcat într-un restaurant din Capitală. Detalii cu puternic impact emoțional!

19 martie 2022, 18:54

Controversatul afacerist Nuredin Beinur participa la o petrecere organizată într-un restaurant din Sectorul 1 al Capitalei, alături de membrii unor grupări interlope, după cum susțin surse judiciare.

Scandalul a izbucnit după ora 3 dimineață. Nuredin Beinur a avut un schimb de replici cu unul dintre bărbații care participa la petrecere, iar la un moment dat acesta a scos un pistol și l-a împușcat pe fostul boxer și fotbalist din Constanța.

Polițiștii au transmis că, în jurul orei 5 dimineață, au fost anunțați prin 112 că la camera de gardă a unui spital au ajuns doi bărbați răniți. În urma cercetărilor au stabilit că aceștia ar fi fost implicați într-un conflict. Iar una dintre victime era lovită de un proiectil de cauciuc.

Lucru susținut și de martori, care spun că Nuredin Beinur a fost rănit în zona feței și inițial a fost transportat la Spitalul Floreasca, iar apoi la Spitalul Militar.

Bărbatul nu ar fi depus însă plângere la poliție. Scenele violente i-au speriat pe oamenii care locuiesc lângă restaurantul în care a avut loc conflictul.

Petrecăreții și angajații restaurantului au fost duși la audieri de polițiștii de la Secția 2, iar explicații le-a dat oamenilor legii și un taximetrist care susține că a ajuns la restaurant la comandă, iar în mașina lui s-ar fi urcat unul dintre bărbații implicați în conflict.

Cercetările în acest caz continuă sub supravegherea procurorilor.

În 2010, Nuredin Beinur a fost arestat de judecătorii români după ce procurorii de la Parchetul General l-au acuzat de șantaj, instigare la șantaj și ultraj contra bunelor moravuri. Beinur a stat atunci aproximativ un an în arest.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite