Adunarea plenipotențiară a Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor. Evenimentul a fost deschis de un concert sub bagheta lui Cristian Mandeal, la Ateneul Român

26 septembrie 2022, 07:40

Recitalul a fost sustinut de Orchestra Română de Tineret, dirijată de Cristian Mandeal, și de un cvartete de coarde.

Participanții la summitul de la București au semnat o declarație în care pledează pentru un internet deschis, stabil și sigur.

Astăzi începe oficial cel mai amplu eveniment internațional dedicat domeniului comunicațiilor găzduit vreodată de România: Adunarea plenipotențiară a Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor.

Televiziunea Română este partener oficial al conferinței găzduite la Palatul Parlamentului pentru următoarele trei săptămâni. Mihai Constantin ne este ghid.

Timp de 3 săptămâni, Palatul Parlamentului este epicentrul unei plaje foarte importante de teme digitale, care, vrem sau nu, ne vor afecta viața în următoarele decenii.

Evenimentul a fost deschis, duminică seara cu concertul sub bagheta lui Cristian Mandeal, organizat la Ateneul Român.

TVR INFO face transmisiuni în fiecare zi, de la ora 15.00, de la eveniment. Mihai Constantin vă așteaptă, din studioul organizat la Palatul Parlamentului, să asistați la deciziile care vor marca viitorul lumii întregi pentru decenii de acum înainte.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite