Adrian Ţuţuianu: Este foarte important ca Parchetul General să efectueze o anchetă privind sursele de finanţare a mişcării #Rezist

Adrian Țuțuianu
Adrian Țuțuianu
24 septembrie 2018, 12:20

„Cred că este foarte important ca Parchetul General să efectueze o anchetă privind sursele de finanţare a mişcării #Rezist, pentru că au apărut pe piaţă foarte multe informaţii de acest tip, după cum eu cred că este foarte important ca Parchetul General şi DIICOT să analizeze în ce măsură anumiţi membri ai acestei mişcări se fac vinovaţi de consum de droguri, eventual trafic de droguri. Sunt teme care trebuie să ne preocupe şi care ţin de agenda publică imediată”, a spus Ţuţuianu, la Parlament.

Acesta a făcut referire şi la preşedintele CCR, Valer Dorneanu, care, potrivit unor informaţii apărute în presă, ar fi fost hărţuit în urmă cu o zi de protestatari #Rezist.

„CCR este garantul stabilităţii statului român şi respectării Constituţiei. Asemenea atacuri la adresa unui demnitar, între primii în statul român, sunt inacceptabile. În acest context, cred că procurorul general al României avea obligaţia să reacţioneze la fel de prompt ca în alte situaţii care i s-au părut mai convenabile şi cred că trebuia să deschidă o anchetă penală şi să ia măsurile legale care se impun”, a precizat Ţuţuianu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite