Adrian Streinu-Cercel, demis de la conducerea Comisiei anti-COVID a Ministerului Sănătății. Ludovic Orban: Salut demiterea lui Cercel

23 aprilie 2020, 16:04

 

ACTUALIZARE Premierul Orban a salutat demiterea lui Streinu Cercel din fruntea comisiei Covid 19 și a declarat că nu este de acord cu revenirea pe funcție a directorului medical de la Suceava, cel care a chemat toate cadrele medicale pe 23 martie la spital sporind semnificativ cazurile de infectare cu noul coronavirus.

––––––––––

 

 

„Domnul profesor Streinu-Cercel era membru al Comisiei speciale anti-COVID, era chiar președinte, Noi avem discuții, sunt propuneri, chiar și aceste propuneri le gândim, dar n-am putut să fiu de acord cu dânsul, de asta am spus gândim și oportunități, protejăm persoanele vârstinice, dar nu pot fi de acord. Aparitia acelui plan de vacanță n-a făcut decât să extrapoleze anumite gânduri. De altfel, decizia a fost de a-l demite din funcția de președinte al acestei comisii și i-am comunicat și dânsului acest lucru, Comisia Științifică de la nivelul Ministerului, nemafăcând parte și nemaifiind nici președinte”, a spus Nelu Tătaru.

În locul acestuia, la conducerea Comisiei va fi numită Adriana Pistol, șefa IPSP, a mai anunțat ministrul Sănătății.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite