Cei care își cumpără mașini românești ar putea primi o mie de lei în plus la tichetul Rabla. Secretarul general al Asociației Constructorilor de Automobile din România: Majoritatea producției din țara noastră se exportă

9 septembrie 2020, 13:15

Adrian Sandu, secretar general al Asociației Constructorilor de Automobile din România, a salutat inițiativa și consideră că o astfel de măsură este benefică pentru industria românească de mașini, aflată într-o situație dificilă din cauza pandemiei.

Adrian Sandu spune însă că proiectul ar putea să nu primească avizul Consiliului Concurenței, dat fiind faptul că introduce în piața o diferențiere intre vehiculele produse în România și cele din import.

Cu privire la prețul automobilelor, Adrian Sandu spune că acestea sunt adaptate cererii, condițiilor din România și clientului român.

Majoritatea producției din România se exportă Anul trecut s-au produs circa 400 de mii de vehicule, peste 80% dintre acestea au fost exportate spre piețe din vestul Europei și nu numai, a mai adăugat secretarul general al Asociației Constructorilor de Automobile din România.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă