Adrian Mutu, selecționerul naționalei de tineret: “Îi zici copilului: «Ai grijă pe unde mergi!». Și copilul îți zice: “Nu, tati, tu ai grijă pe unde mergi, pentru că eu merg pe urmele tale»

28 decembrie 2020, 13:53

Mutu și jucătorii pe care-i antrenează visează că 2021 să le aducă o mare bucurie la Euro. Poate chiar titlul. Anul trecut au ajuns până în semifinale în Italia

Selecționerul Adrian Mutu are încredere că orice este posibil. Jucătorii săi sunt pregătiți pe toate planurile. Cei mai mulți dintre ei apelează la psiholog

“Dacă îi ziceai unuia acum 30 de ani că ai psiholog te băga, te înjură (…) Acum sunt băieți care folosesc psihologul și sunt băieți inteligenți și mă bucur”, spune Adrian Mutu, care face și el de multe ori pe psihologul când jucătorii lui cedează după câte un eșec.

“Îi văd când plâng după un meci pierdut. Îi las, nu le spun nimic, se descarcă. Și a plânge, a te descărca. te poate face mai puternic”, mărturisește selecționerul naționalei de tineret.

“Briliantul” are înțelegere pentru greșelile jucătorilor. Pentru că sunt încă foarte tineri și pentru că a greșit și el.

Adrian Mutu: “Îi zici copilului: «Ai grijă pe unde mergi!». Și copilul îți zice: “Nu, tati, tu ai grijă pe unde mergi, pentru că eu merg pe urmele tale». Până la 35 de ani, ai dreptul de a greși și învăța, după 35 nu mai ai. Înseamnă că nu ai învățat nimic și sunt ani irosiți”.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite