Adolescentul din Târgu Jiu, bătut de mamă, nu vrea să plece de acasă. Tatăl său cere custodia în instanță

22 mai 2017, 13:31

Vineri băiatul trebuia să fie preluat în plasament după ce judecătorii au decis acest lucru. Adolescentul însă a refuzat să plece de acasă! Autoritățile vor să verifice acum dacă a fost decizia lui sau a fost influențat ori constrâns.

A doua zi, sâmbătă, tatăl băiatului a anunțat că dă în judecată Direcția de Protecție a Copilului, nemulțumit de faptul că instanța l-a decăzut din drepturile părintești și pe el. Asta deși, doar mama este cea cercetată pentru violențe.

Bărbatul, care era în delegație, mai spune că nu a fost anunțat de incident și nici nu i s-a cerut vreun punct de vedere. În aceste condiții, astăzi cei doi părinți se întâlnesc din nou cu inspectorii de la Protecția Copilului pentru a găsi o soluție.

Totuși, reprezentanții Direcției vor să ceară din nou în instanță o decizie în acest caz: poate fi vorba de suspendare sau anulare a măsurii de decădere din drepturi a părinților.

În paralel, continua și ancheta penală deschisă pe numele mamei. Femeia este comisar șef, medic stomatolog în cadrul MAI. Ea și-a bătut copilul, un elev de nota 10, pentru că acesta a refuzat să participe la un concurs la fizică. Copilul a reușit să fugă pe scări, iar vecinii au anunțat poliția.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă