Administratorii multinaționalelor, pregătiți pentru primirea angajaților

Zeci de mii de angajați ai companiilor multinanționale vor reveni la serviciu după data de 15 mai, la două luni de la momentul în care au început să lucreze de acasă din cauza pandemiei. Administratorii coloşilor de sticlă fac deja pregătiri. Angajaţii vor găsi aceleaşi spaţii, dar vor trebui să respecte reguli noi. Spre exemplu, în lifturile care altădată transportau zeci de persoane de acum vor avea voie doar patru persoane.

08 Mai 2020, 17:42 (actualizat 08 Mai 2020, 19:48) Știrile TVR |
Reguli noi pentru corporatiști
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Toţi angajaţii vor trece printr-un termoscanner care le va măsura temperatura. Dispensere cu dezinfectanţi vor exista în toate spaţiile comune. La recepţie vor fi montate panouri de plexiglas, iar distanţarea va fi regulă de bază.

Măsuri iau şi chiriaşii clădirilor de birouri. Mihaela este membru în boardul unei companii de asigurări. Cei aproape două sute de angajaţi din sediul central vor lucra de acum la o distanţă de cel puţin doi metri. Revenirea lor la serviciu se va face gradual.

Programul de lucru va fi flexibil, pentru a fi evitat vârful aglomeraţiei din mijloacele de transport în comun.

Reguli noi vor fi implementate şi în spaţiile de coworking. Vlad este cofondatorul unui astfel de loc şi deja a făcut unele modificări. Distanţă între birouri şi reducerea capacităţii în zonele de servirea mesei, cafenea, săli de meeting sau cabinete de skype.

Potrivit estimărilor, într-o primă fază, doar o treime dintre corporatiştii din Capitală vor reveni la serviciu după 15 mai. Restul vor continua să lucreze de acasă.

 

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN CORONAVIRUS
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 1°C 1°C
IASI 0°C 1°C
CLUJ 1°C 0°C
CONSTANTA 4°C 1°C
CRAIOVA 1°C 4°C
BRASOV 0°C -1°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI