Adele ia o pauză de la muzică pentru a merge la facultate

Adele
Adele
29 octombrie 2022, 09:53

Cântăreața, care a lansat miercuri videoclipul pentru melodia sa „I Drink Wine”, a mărturisit că și-ar dorit mult să meargă la facultate după ce și-a terminat liceul, însă nu a avut timp. Acum, aceasta plănuiește să obțină o diplomă în literatura engleză, astfel că, după turneul pe care îl va ține în Las Vegas, se va apuca de cursuri.

Adele, în vârstă de 34 de ani, a vorbit pentru revista The Sun, dezvăluind că va finaliza un curs online pentru a obține diploma mult dorită. „După Vegas, îmi doresc foarte mult să obțin o diplomă în literatura engleză. Dacă nu aș fi reușit în industria muzicală, cu siguranță aș fi fost profesoară și cred că aș fi optat pentru limba engleză. Îmi folosesc pasiunea pentru limba engleză în ceea ce fac. Și, cu toate că nu aș fi profesat în domeniu, mi-aș fi dorit să fi fost la facultate și să am acea experiență. Nu voi merge la o universitate, voi face cursul online cu un profesor. Acesta este planul meu pentru anul 2025. O voi face doar pentru a obține calificarea”, a declarat Adele.

Artista va concerta în Las Vegas în luna noiembrie, după ce anterior și-a amânat spectacolele în ultimul moment în ianuarie.

Sursa: The Sun

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite