Acuzații de malpraxis la Spitalul Județean din Târgu Jiu. O femeie a murit după o operație de amigdalită

20 martie 2018, 09:06

Medicii de la Spitalul din Târgu Jiu spun că şi-au făcut datoria, iar bacteria care i-ar fi agravat starea de sănătate a fost contractată în altă parte. Asta, deoarece fiul femeii susţine că mama lui ar fi contractat şi o infecţie intraspitalicească, iar acest lucru i-a agravat starea de sănătate.

Rudele spun ca microbul s-a răspandit în corp pentru că medicii nu și-au dat seama că are o infecție și nu a primit tratament corespunzător.

Fiul femeii a depus plângeri la colegiul medicilor și la poliție.

Femeia a ajuns la spitalul din Târgu Jiu la sfârșitul lui februarie. A fost suspusă unor intervenţii chirurgicale, dar pentru că starea ei s-a agravat a fost transferată la spitalul din Craiova. Rudele femeii cred că a murit din cauza unei bacterii luate din sala de operație.

Microbul s-a răspândit în corp pentru că, spun ei, medicii nu și-au dat seama că are o infecție și nu a primit tratament corespunzător.

Medicii de la spitalul din Târgu Jiu spun că şi-au făcut datoria, iar bacteria care i-ar fi agravat starea de sănătatea a fost contractată în altă parte.

Fiul femeii a depus astăzi plângeri la colegiul medicilor și la poliție.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite