Acuzații de malpraxis, la Reșița. O femeie de 32 de ani a murit la câteva ore după naștere

3 aprilie 2019, 11:54

Mama își plânge fiica de 32 de ani, pe Mariana, care a murit după ce a dat naștere unui băiețel. Un moment fericit, care trebuie să se întâmple acum o săptămână, s-a tranformat într-o mare dramă. Mariana Lupu a a ajuns la spital marțea trecută. Era însărcinată, avea febra și o tuse puternică.

Femeia a rămas internată, dar starea ei a continuat să se înrăutățească, din cauze problemelor respiratorii.

Abia în a 5-a zi, sâmbătă dimineață, medicul șef al Secției de Obstetrică-Ginecologie, care intrase în gardă în acel moment, a intervenit și a efectuat o intervenție de urgență. Atunci i s-a făcut și o radiografie.

Doar copilul a fost salvat, în ultimul moment. Mama nu a mai rezistat decât șase ore după cezariană. Familia îl auză pe medicul care i-a monitorizat sarcina. Medicii susțin însă că au făcut totul pentru a o salva pe Mariana. Acum se fac cercetări la nivelul spitalului.

Pe certificatul medico-legal este trecut că femeia a murit din „cauze necunoscute”. Mariana și soțul ei Alin urmau să facă nuntă în iulie. Tot atunci își doreau să îl boteze pe cel mic. Acum, familia a făcut plângere penală pe numele medicului curant. Polițiștii au început deja ancheta.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite