Actrița Cristina Stamate, internată astăzi la Spitalul Floreasca

23 noiembrie 2017, 17:26

ACTUALIZARE Cristina Stamate este internată la Terapie Intensivă, în stare stabilă, este conștientă și poate comunica cu cei din jurul ei. Medicii au decis să o monitorizeze cu atenție, având în vedere și istoricul ei medical. Are probleme neurologice, cardiace și locomotorii, potrivit unor surse medicale.

Actrița a făcut și un accident vascular cerebral.

La ora 13.56 s-a sunat la 112, iar o persoană care are grijă de actriță a cerut ajutorul doctorilor. La ora 14.10 a sosit prima ambulanță, iar asistenta a spus că a găsit-o deshidratată, confuză și cu tensiunea mică.

Asistenta a sunat la dispecerat și a cerut o ambulanță cu medic. Pentru că Serviciul de Ambulanță nu avea o mașină disponibilă, s-a apelat la SMURD.

Între timp, tensiunea actriței a crescut de la 6 la 9.

……………………………………………………………………………………………………………………………………..

Cristina Stamate a fost preluată de ambulanța SMURD în această după-amiază, când a fost găsită leșinată în casă.

După ce echipajul medical a stabilizat-o, actrița a fost transportată la spitalul Foreasca pentru mai multe investigații.

Este venită la noi, pentru că i s-a făcut rău. Este în investigații. Are o patologie preexistentă importantă și, după ce o investigăm, stabilim dacă rămâne internată sau nu”, a declarat purtătorul de cuvânt al unității medicale, Bogdan Oprița.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite