Actrița Laetitia Casta, dansatoarea Sasha Walz și dramaturgul Eric-Emmanuel Schmitt, la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu

1 iulie 2022, 21:23

Grădina Paradisului a fost întâmpinată cu ovații la Sibiu. Opera de artă, pusă în scenă de compania de dans Vertigo din Israel, atrage tot mai mulți spectatori, prin ritm și mișcare.

După Povestea prințesei deocheate semnată de Silviu Purcărete, urmează alte două zile aglomerate pentru Ofelia Popii. Actrița joacă rolul lui Mefisto în Faustul lui Silviu Purcărete. Un spectacol emblematic, jucat cu casa închisă, chiar și după 15 ani de la premieră.

De o săptămână, spectatorii care ajung la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu sunt invitați să descopere frumosul prin experiențe artistice care fac să vibreze fiecare colț al orașului.

Sasha Walz sau Laetitia Casta sunt marile nume care prezintă acum spectacole în Sibiu. Sâmbătă, 6 personalități vor fi omagiate și vor primi o stea pe Aleea Celebrităților. Printre ei și Eric-Emmanuel Schmitt, prezent la Sibiu, pe scenă, în primele zile din festival.

Ediția de anul acesta a Festivalului de Teatru de la Sibiu se încheie duminică, 3 iulie.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite